Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

Unieke belevenis, een echte aanrader! Schipper Rob is een man met passie voor z’n schip, de bemanning vakkundig en de ambiance voortreffelijk!Aanrader 👍De Landkruidenier kan u eventueel van informatie voorzien.

Bijzondere producten van Top Kwaliteit, met veel aandacht en liefde gemaakt… dat proef je , dat zie je! Bij De Landkruidenier uitgebreid assortiment heerlijke soepen, verrukkelijke jams en lekkere sauzen.De Landkruidenier is open van woensdag tot en met zaterdag van 9-17 uur.Graag tot ziens!

Gevelbord hangt!!

Zegt het voort, zegt het voort….☺️

Heerlijke aardbeien milkshake maken?Bij ons de lekkerste Aardbeien en zuivel!Aardbeien 1kilo voor 6€!!

Heerlijke huisgemaakte siroop!Vlierbloesem, abrikozen of gember-citroen…. Lekker verfrissend met bruis water 👌.Of met een twist… scheutje prosecco erbij 🍸!

Aardbeien snoepjes! Rijk aan vitamine C , Vezels en mineralen!

Met deze warme dagen…. O zó lekkerrrrr , loei verse koude karnemelk 🤩!!!!

Niet druk vandaag, heel begrijpelijk. Dat geeft ons een goede gelegenheid om de nieuwe groente en fruit meubel in te richten.Meubel, ambachtelijk gemaakt door A. den Hertog, is voorzien van verlichting en wielen.Heel blij mee !!!

Door weer en wind is onze groente en fruit leverancier geweest 🙏! Hij heeft prachtige en lekkere producten geleverd 🤩.Heerlijke rode druiven, nectarines, platte perziken, Maribel appels, witlof, Guantalope meloenen, nieuwe oogst uien en knoflook,trostomaten, Zespri Gold kiwi’s, Hollandse bloemkool en sperziebonen, de lekkerste aardbeien en natuurlijk nieuwe oogst Frieslander aardappelen!!!Graag tot ziens bij De Landkruidenier, misschien niet vandaag, maar wellicht morgen ☔️💨🌨️🌨️🌨️

NIEUW in het assortiment….BIOLOGISCHE KIP!!!Vanaf vandaag kunt u bij de Landkruidenier terecht voor biologische kip.Momenteel hebben we hele kip, halve kip, kippedijen, kip-gehakt, kippenlevertjes en kippesoep-pakket.Het vlees komt van een biologische kippenboer uit Zoeterwoude, fijne samenwerking en eerlijk verhaal.Graag tot ziens bij De Landkruidenier !

Uit de keuken van OOGST, ambachtelijk gemaakte Abrikozen jam en Rabarbermoes.Maandag vers gemaakt, nu bij de Landkruidenier in de vitrine 👌!#oogst