Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

Zuurkool!! Vers uit het vat 🤩.Op vele manieren te bereiden: gekookt in de stamppot , rauw in salade of als ovenschotel.Hoe eet jij de zuurkool? Deel je favoriete recept in de reacties hieronder.

NIEUW….Ambachtelijk gemaakte siroop uit de keuken van OOGST.Vijgen- siroop/stroop, heerlijk bij stukje kaas, door de yoghurt, over t ijs, bij wild of vlees of aangelengd als drankje.Winter-siroop, met verwarmende kruiden, heerlijk om warm te drinken.Ook leuk om cadeau te geven !

Lekker, en gezond!Bovendien een plaatje 🤩!Pindakaas van de Pindakaaswinkel in vele variaties bij de Landkruidenier.

Waanzinnig mooi product!Trots op deze toevoeging in ons assortiment.Vanaf nu verkrijgbaar bij de Landkruidenier 😃

Onze ‘Raad & Win’ actie is razend populair en er wordt veel gereageerd! Super leuk 🤩!En niet alleen via FB, maar ook in de winkel. De gevulde glazen pot staat op de balie, naast de kassa. De meeste klanten zeggen dat de pot in het echt véél groter is , dan op de foto hieronder…. Vraag was ook wat er te winnen is? Nou , een mooi en royaal cadeau pakket met lekkere en bijzondere producten 👌!Kom naar de winkel en bekijk de pot nauwkeurig en raad het juiste aantal kastanjes in de pot .Actie loopt te zaterdag 28 oktober.Bij de Landkruidenier

RAAD & WIN herfst actie 🍁🍄!Hoeveel kastanjes zitten er in deze pot? Kom langs en kijken, tellen, inschatten, rekenen of gokken naar het exacte aantal kastanjes.Actie loopt tm zaterdag 28 okt.De winnaar ontvangt een mooi én lekker cadeau pakket 🤩!Graag tot ziens bij De Landkruidenier

Lekkerrrrr….. 🤩.Deze variant is ook bij de Landkruidenier op voorraad!We zijn benieuwd naar de creaties van onze klanten 😃!

Mooie en bijzondere Franse worsten, denk aan… worst met walnoot, of met knoflook, of met rode wijn en sjalot of toch die met groene olijf. Daarnaast zijn er ook Italiaanse worsten in diverse lekkere smaken!Enjoy the weekend🤩!

Echt té lekker! OOGST maakt deze ‘gewone’ Hollandse groente speciaal en bijzonder door gebruik te maken van o.a. heerlijke specerijen. De ambacht en passie die erbij komt, maakt deze rode kool tot een ware delicatesse. Kan niet wachten !!!

Verse en lekkere ‘Herfst’ groente en fruit, waaronder :Kleine spruitjes, biologische pompoenen, Cox appels, biologische rode kool en sappige handperen.Nu volop verkrijgbaar bij de Landkruidenier !

Vers geleverd mooie en gezonde rode en witte uien, Franse knoflook, geurige gember, aromatische trostomaten, glanzende rode Paprika’s, Zespri Gokd kiwi’s, frisse citroenen, knapperige Elstar appels, sappige sinaasappels en uiteraard de beste aardappelen !!!!Alles van de hoogste kwaliteit 👌

Pindakaas van de Pindakaaswinkel ook bij de Landkruidenier te verkrijgen!!!