Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

De groente en fruit kar is weer rijkelijk gevuld met gezonde en verse producten!Mét dank aan onze leverancier van deze kwaliteits-producten. Hij gaat voor dag en dauw op pad voor het beste en mooiste fruit, seizoens groente en de lekkerste aardappelen.Graag tot ziens bij de Landkruidenier 👍

Ook dat is Hollandse gezelligheid op en top!!!Voor feesten en partijen kunt u bij Newhouse Logies terecht, gegarandeerd succes met lokale producten van de Landkruidenier🤩

Decoratief én handig , prachtige houten planken !

Wild van Wild heeft weer mooi en (h)eerlijk vlees geleverd! Momenteel hebben we pastrami van wilde gans, rookworst en braadworst van hert en wildzwijn, grilworst van wildzwijn, wildpaté met cognac, merengue worstjes van ree, hot-dog van hert en käsekrainer van hert en wildzwijn.Graag tot ziens bij De Landkruidenier!

Lekker én vol gezonde vitamine en mineralen, de juiste balans! Mooie en (h)eerlijke producten van OOGST, dankbaar voor deze samenwerking .Het gehele assortiment, waaronder soepen pastasauzen, curry’s, stroganof saus, jam’s, stoofpeertjes, rodel kool met kruiden, siropen, mosterd en kaasbegeleiders is verkrijgbaar bij de Landkruidenier.Graag tot ziens!

Deze week weer volop verse groente en fruit van onze specialist ontvangen.Waaronder fijn-gesneden boerenkool, witte kool, zespri kiwi’s, mandarijntjes, witlof en nog veel meer!Heerlijk en gezond, natuurlijke voeding…. Elk product heeft z’n unieke eigenschappen en ondersteunende werking voor je gezondheid.Graag tot ziens bij De Landkruidenier

Vanaf woensdag in de winkel…. SALIE Siroop 🤩!Een héérlijke siroop die je kunt gebruiken als limonade, bijv. met plat of bruiswater én schijfje citroen , eventueel vers grapefruit sap erbij en je hebt een lekker gezond drankje 🍹. Of een scheutje siroop in de thee of warme melk!Salie kruid staat bekend om de geneeskrachtige werking op de luchtwegen. Het is heilzaam bij een droge, pijnlijke of ontstoken keel en bij hoest klachten.Daarnaast bevat het kruid stofjes (flavonoïden) die effectief kunnen zijn bij klachten rondom de overgang.Graag tot ziens bij de Landkruidenier.

Vanaf vandaag vers rundvlees van lokaal boerenbedrijf. MeatBlok uit Zevenhoven levert kwalitatief hoogwaardige producten van eigen koeien, waarbij extra aandacht is voor dierenwelzijn en milieu. De boer ontvangt een eerlijke prijs en u geniet van het allerbeste en lekkerste rundvlees.Momenteel in de vriezer heerlijke runderlappen, lekker gehakt en de mooiste rollades. Binnenkort meer variatie verkrijgbaar waaronder braadworsten, hamburgers, rib eye, blinde vinken en kogelbiefstuk.Daarnaast op bestelling picanha, bavette, haas biefstuk en entrecote.Dankbaar voor deze mooie samenwerking.

Uitslag raad en win aktie van de kastanjes!!!

Vandaag rustig in de winkel…. En begrijpelijk 💨🌨️🌬️!!! Als je deur niet uit hoeft, zeker niet doen !Geeft ons de tijd om mooie cadeau-pakketten te maken, met heerlijke kwaliteits producten zoals BabyBoerenkaas, diverse fruitsappen, ambachtelijke producten van OOGST, Italiaanse delicatessen en lekkere worsten. Voor elke gelegenheid kunnen we een pakket samenstellen geheel naar wens.Ook voor prachtige kerstpakketten 🎁 kunt u bij de Landkruidenier terecht, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak.

Speciaal voor Neli en Theo!!!! De overheerlijke en ambachtelijk gemaakte rode kool van OOGST.Uiteraard verkrijgbaar voor iedereen die wil genieten van deze klassieker 👍.Met warme groet, de Landkruidenier .

Luxe kaas-begeleiders…Port stroop en Sherry stroop, heerlijk op de borrelplank bij een lekker stukje oude kaas 🧀 en een goed glas wijn 🍷. Genieten met een grote G !Vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Landkruidenier.