Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

Koffie is klaar 😊

Heilzame bijen producten in ons assortiment, waaronder Propolis Tinctuur druppels.

Zojuist geleverd, de enige echte overheerlijke Rookkaas!!! Een ware delicatesse .Lekker op de borrelplank, op een (gegrild) broodje, over de pasta…. Veel mogelijkheden met deze bijzondere kaas.Verkrijgbaar bij De Landkruidenier

Brownie….naar eigen-wijs recept 😊!Suiker en glutenvrij…. Én zo lekker! Dus ook voor degene die ‘gezond’ wil snoepen hebben we heerlijke lekkernijen : s’ Mart Bites 👌!Nieuwsgierig ? Graag tot ziens bij de Landkruidenier

Weer een gezond en lekker pakket mogen maken met heerlijk vers fruit. Geheel naar wens zelf samen te stellen of toch liever geheel ontzorgd…. Wij nemen het met plezier van u over en maken met aandacht het pakket voor u in orde.Ook voor fruitmanden kunt u terecht bij De Landkruidenier.Eventueel bezorgd, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Nieuw in ons assortiment!!Leuk om te geven, Bierpakket met Rechthuis Blond en boeren pondje Bierkaas!!😋Tevens Boeren pondjes in diverse Smaken!- naturel- sambal- ui/knoflook - pesto- mosterdBoeren kilo kaasjes naturelBoeren geitenkaas- naturel- truffel En helemaal nieuw ,in samenwerking met onze goede vrienden van Oogst. Diverse ambachtelijke kaasbegleiders!- vijg- dadel- vijg met Port……Zonder kunstmatige toevoegingen!

Het Gouden trio voor bij de kaas!! Kaas begeleider van Oogst.-Vijg-Dadel-Vijg&Port

We zijn weer op pad geweest voor lekkere en bijzondere producten… Kleine kazen , ideaal voor in pakketten of voor de borrelplank. Bijvoorbeeld Bierkaas, een Goudse boerenkaas bereid met bier van de brouwerij De Molen uit Bodegraven. Heerlijk genieten !!!

KOMBUCHA , of gefermenteerde thee. Dit eeuwenoude drankje vindt haar oorsprong in het Verre Oosten en wordt ook wel onsterfelijkheidsthee genoemd. Een kleine opsomming van de mogelijke gezondheidsvoordelen: - bevordert de spijsvertering- werkt ontstekingsremmend- ondersteunt het immuunsysteem- en is goed voor je huid, zowel van binnenuit als voor uitwendig gebruik, b.v. als tonic. Bevat anti-oxidanten, mineralen, vitaminen en goede bacteriën (probiotica) voor de darmflora. Aanbeveling is om dagelijks maximaal één glas van 150 ml kombucha te drinken.Verkrijgbaar in verschillende varianten; met een vleugje gember, citroen of munt. Beperkt beschikbaar.

NIEUW…. OOGST proeverij!!!Stijlvolle mini uitvoering van de overhéérlijke en ambachtelijk gemaakte jam. Mooi om in een cadeau pakket te geven, fijn om alle soorten jam te proeven, makkelijk en handig om mee te nemen én leuk om te krijgen 😃!Keuze uit verschillende vruchten jam’s: abrikozen, aardbeien, bramen en frambozen. Of waarom niet alle 4 als gift-set 🎁.

Mooi initiatief ❤️!Wij blijven graag op de hoogte en wensen jullie alle succes , go for it !!!

Mooie én lekkere cadeau pakketten. Leuk om te geven én fijn om te krijgen!Kant en klaar óf juist helemaal zelf naar wens samen te stellen. Laat je inspireren en adviseren bij De Landkruidenier