Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

Echt fantastisch!Goed verzorgd met aandacht voor detail 👍. Genieten met een grote G!!!

Vanaf vandaag verse zuurkool! Heerlijk en gezond….Zuurkool is ontzettend voedzaam en gezond, bevat de gezonde probiotica en veel vitamine C en K. Kan zowel rauw als gekookt gegeten worden.Lekker in een ovenschotel 🥘!

Vanavond voor het eggie 😊

Nieuw in ons assortiment, kwaliteits producten van Zechsal !Magnesium van Zechsal is zuiver en krachtig, de producten zijn natuurlijk verzorgend én hebben een verlichtende en ontspannende werking op lichaam en geest.We hebben magnesium olie, de meest pure vorm en van therapeutische kwaliteit. Badkristallen voor een heerlijk voetenbad. Drops, te gebruiken in je drinken en/of eten. MCM gel, speciaal ontwikkeld voor gewrichtsklachten.Body Cream, geschikt voor een droge huid, huidproblemen en irritaties.Deodorant, prebiotische bescherming tegen zweetgeur. Sport gel, verrijkt met MSM ( ontstekingsremmend) en houdt de spieren soepel.Ook voor gezondheid ondersteunde producten kunt u terecht bij de Landkruidenier .

Abrikozen jam van OOGST is zó goed en lekker, en niet alleen voor op de boterham of beschuitje…..Gebruik de jam ook ‘ns voor:over het ijs, door de yoghurt of kwark, op of bij kaas, op de pannenkoeken, door de (havermout)pap, tussen een tosti met oude kaas, op cake, door de appeltaart-vulling, door de jus (van bijv. kip of varkensvlees) voor een heerlijke saus, om vlees te marineren voor op de bbq, in een dressing, als toetje bijv. vlaflip en zelfs voor in een cocktail!!Ja, en dan is die die pot jam snel leeg 😃!Bij de Landkruidenier alle variaties ambachtelijk gemaakte jam van OOGST verkrijgbaar!

Aanbieding…. Vandaag die héérlijke aardbeien!Nog even genieten van dat lekkere zomerfruit …Het tweede bakje voor de helft 😃.

De herfst heeft z’n intreden gedaan…. Dan wordt t weer tijd voor heerlijk geurende appeltaart. Bij de Landkruidenier altijd vers , lekker met een dot slagroom, bij de cappuccino !Zelf maken dit weekend? Van Korenmolen ‘De Eendracht ‘ ambachtelijk gemaakte appeltaart mix en knapperige appels uit ons fruit -en groenteschap 🤩.Graag tot ziens.

De winkel ligt weer lekker vol gezonde verse groente en heerlijk fruit …Knapperige druiven, blozende appels, sappige peren, Zespri Gold kiwi’s, Hollandse sperziebonen, mooie witte witlof, stevige trostomaten, prachtige paprika’s, Franse knoflook, rode en witte uien, stoere pompoenen, courgettes, bloemkool en nog meer 🤩🤩!!!

Vanavond komt de Landkruidenier en het witte kerkje op TV😊

Shakshuka, heerlijk vegetarisch pannetje! Traditioneel éénpansgerecht, van oorsprong uit Tunesië, eventueel met eieren kan op elk moment van de dag gegeten worden.Als ontbijt met brood, als lunch met bijv pita broodje of als diner met rijst of aardappelen en stukje vlees . Nieuw van OOGST, nu bij de Landkruidenier 👌.

Vers van onze groente en fruit leverancier…. DE ALLERBESTE EN LEKKERSTE AARDBEIEN 🍓!!!Zojuist weer in onze winkel uitgestald, heel blij