Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Bekijk hieronder ons laatste nieuws!
Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina.

de-landkruidenier-kaas-8

Boeren Komijnekaas, vers van t mes!Op veler verzoek….Nieuw in ons assortiment 👍!Graag tot ziens bij De Landkruidenier

Heerlijk zomerfruit! Gezond, vol vitamines en mineralen 🤩.Lekker voor in een fruitsalade, in smoothies, over ijs, door de yoghurt, uit t vuistje, als tussendoortje of als dorstlesser.En natuurlijk de knisper verse rabarber die zojuist is geleverd 😃, AANBIEDING vandaag!!!!Met zonnige groet,De Landkruidenier

Goed bezig wijnhandel van Wijnhandel van Ouwerkerk!!! Blij met onze samenwerking!Diverse wijnen bij De Landkruidenier in het assortiment 🥂🍷

Rabarber….heerlijk fris-zure zomergroente! Super gezond en vooral erg lekkerrrr !!!Zaterdagochtend vers van het land, 2 uur later bij De Landkruidenier in de winkel 🤩!Biologische rabarber deze zaterdag in de aanbieding, € 2- per kilo.Weetje:Rabarber is een goede bron van kalium en rijk aan vitamine K en vezels. Kalium is een mineraal dat betrokken is bij de regulatie van je bloeddruk en de goede werking van je zenuwen en spieren. Vitamine K is belangrijk voor de normale stolling van je bloed en helpt je botten sterk te houden.

Nu nog meer variatie in de Cannoli’s….Nieuw : Limoncello, Vanille, Arancia en Aardbei!Uiteraard zijn de grote favorieten ook weer aangevuld,: Amarene kers, Karamel zeezout, Chocolade, Hazelnoot, Bosvruchten, gezouten Pistache, Gember Citroen, Caffé, Citroen en Pistache.

Vanaf vandaag zelfgemaakte Vlierbloesem-siroop naar Zuid-Tirools recept! Met dank aan OOGST! En #AnneKaneider Lekker verfrissend met sprankelend mineraalwater, én voor de twist …. een scheut Prosecco erbij 🍸!!!Boordevol vitaminen, mineralen en flavonoiden … lekker én gezond dus 👍!Daarbij ook nog in te zetten bij hooikoorts (zonder de Prosecco uiteraard 😉).

Ja, ja….. ze zijn weer volop verkrijgbaar! De aller lekkerste aardbeien 🍓!!!Ook geleverd van onze leverancier PUUR groenten en fruit: wilde perziken, nectarines, Elstar appels, trostomten, bloemkool, honing meloen, Zespri kiwi’s, en nieuwe aardappelen 🤩🤩!Bildstar en Frieslander aardappelen, van super kwaliteit!!!Vandaag open van 9 tot 17 uur, u bent méér dan welkom! Ook voor lekkere koffie ☕️

Prachtig familie bedrijf, fijn om met IJsboerderij Vernooij samen te werken! (H)éérlijk ijs , ook bij De Landkruidenier in diverse smaken in het assortiment.Gefeliciteerde allen en veel succes met de nieuwe hal 👍!

Uitgebreid assortiment van OOGST bij De Landkruidenier, heel blij mee!

Vanaf vandaag in het assortiment, mooie ansichtkaarten met de boerderij als thema. Voor elke gelegenheid een prachtige kaart. Zó leuk en bijzonder, evenals Lennie Bunnik zelf! Fijn om met lokale ondernemers een samenwerking aan te gaan 👍.

Van harte gefeliciteerd met het mooie Vaderdag pakket Kimberly van der Meer !Zoekt u ook nog een mooi Vaderdag pakket? We zijn vandaag open tot 16.30…. Tot Ziens, bij De Landkruidenier

Kopke Port, met dank aan Wijnhandel van Ouwerkerk, ook in ons assortiment!Wat dacht u van een heerlijke zomer cocktail met Port? Ruby Sangria:1 deel Kopke Fine Ruby Port2 delen CavaVers zomer fruitin stukjes, bijv. onze lekkere aardbeien of abrikozen 🤩Santé 🍹!